NOU CURS: FORMACÓ PER A INSTRUCTORS

Formació per a instructors: aprèn a construir i dissenyar experiències d'aprenentatge basades en la simulació.

NOU CURS: L'ART DEL DEBRIEFING

L'art del debriefing.  Adquireix coneixements i habilitats relacionades amb la facilitació del debriefing com a eina reflexiva.

A QUI S'ADREÇA?

Es dissenyen programes a mida per un ampli ventall d’agents com les persones, els professionals, les institucions i l’empresa.

JO M'ENTRENO


Entrenar permet als professionals evitar errors i ser millors. Esportistes, castellers, pilots… I ara també professionals de la salut.

BLOG

Una nova enquesta analitza les experiències dels pacients en relació amb els errors mèdics Una nova enquesta analitza les experiències dels pacients en relació amb els errors mèdics Dimarts, 10 Octubre 2017 Els resultats revelen que la gran majoria dels nord-americans té experiències positives amb el sistema sanitari. Tanmateix, el 21% dels adults declara que ha experimentat un error mèdic en primera persona. L'enquesta també posa de relleu que, quan es produeixen errors, sovint tenen un impacte de llarga durada sobre la salut física del pacient, la salut emocional, el...
El 4D Health participa al 54 Congrés SECOT amb  intervencions sobre la metodologia del treball amb simulació El 4D Health participa al 54 Congrés SECOT amb intervencions sobre la metodologia del treball amb Divendres, 29 Setembre 2017 En aquest sentit, des del 4D Health s’ha posat l’accent en la metodologia de treball amb simulació, parlant, d’una banda, de com crear una experiència d’aprenentatge amb simulació i, d’altra, sobre la metodologia de reflexió a través de simulació.