Què és el 4D Health?

El 4D Health és el primer hospital simulat d’Europa amb escenaris gairebé reals. El centre, on tot és real excepte els pacients, s’ha creat amb un objectiu principal: reduir els errors humans en l’àmbit de la salut. Està ubicat a les instal·lacions de l’antic hospital d’Igualada (actiu fins el 2010), al Passeig Verdaguer. Que l’hospital s’hagi fet en aquest emplaçament concret té un gran valor perquè parteix d’un hospital real amb més de 3.000 m2 de superfície.

 

Llegeix més...

Com neix la idea?

Els dos impulsors del projecte
El 4D Health és fruit d'una iniciativa particular. El projecte va ser idea del metge cirurgià igualadí Dr. Enric Macarulla i més endavant s'hi va afegir la directiva Àngels Chacón, del món empresarial.

Llegeix més...

Un edifici emblemàtic

L’origen de l’edifici

La primera notícia documentada de l'Hospital d'Igualada és de l'any 1282, i al llarg de la seva història i fins el segle XIX es va ubicar a l'interior de les muralles de la ciutat, al carrer de Sant Bartomeu i tocant a les muralles.

Llegeix més...

L'equip


Un equip humà molt transversal dirigeix el centre 4D Health. Aquests són alguns dels seus membres:

Instal·lacions


Ubicat a l'antic Hospital d'Igualada, el 4D Health compta amb unes instal·lacions molt completes, amb cada una de les parts que composa un hospital real. 

Llegeix més...