Formacions personalitzades

Millora els teus coneixements, habilitats i actituds

Ajudem a professionals, institucions formatives, dispositius de salut i altres entitats a identificar necessitats d’aprenentatge i a dissenyar un projecte formatiu que contribueixi a cobrir-les

Oferim i col·laborem en el desenvolupament de projectes formatius in company, basats en l’evidència científica, que poden ser facilitats tant a nivell presencial (centre 4DHealth o centre sanitari de referència), com a distància.

      Mòduls teòrics expositius
      Adquisició i entrenament en habilitats clíniques
      Simulacions immersives

Dissenyem i facilitem activitats formatives personalitzades centrades en la millora de les competències de les persones i institucions que estan implicades en l’àmbit de la salut.

A través de la simulació podem reproduir diferents experiències pràctiques de la vida real en diferents entorns del centre. Amb l’ús d’aquesta eina contribuïm a disminuir la corba d’aprenentatge dels professionals, ja que oferim la possibilitat de programar i repetir en temps i lloc l’adquisició de competències en un entorn en què l’error no té conseqüències.

Mitjançant la tècnica del debriefing, els participants tindran l’oportunitat de dur a terme un anàlisi i reflexió de les experiències viscudes, tractant d’identificar els fets i actuacions erronis per corregir-los i reforçar o adquirir conductes adequades d’actuació.

Entrenamentde professionals de l’entorn salut, en relació als procediments assistencials propis de la seva tasca laboral

Entrenament de pacients, cuidadors i familiars en entorns i situacions en els quals es desenvoluparan en la vida diària

 

Avaluacions formatives i sumatives

Col·laborem amb institucions formatives i dispositius de salut utilitzant la simulació com a eina de valoració d’adquisició i demostració de competències dels seus professionals. 

Les instal·lacions del 4D Health, fan possible l’execució de casos clínics perfectament dissenyats amb el propòsit d’analitzar i avaluar les competències tècniques i no tècniques dels professionals que hi participen. 

La infraestructura de l’hospital permet acollir també la prova Avaluació Clínica Objectiva i Estructurada (ACOE), on simultàniament els participants podran enfrontar-se a situacions clíniques en diferents estacions de treball en els contextos que van des de l’atenció primària fins a situacions específiques en processos d’hospitalització i serveis d’urgències.