Instal·lacions

 

 

Disposa de 2.500m2

amb una gran varietat d’espais

4D Health disposa de 2.500m2 amb una gran varietat d’espais, distribuïts en 3 plantes, que inclou passadissos, sales d’espera i ascensors. 

 

  • Espais clínics: farmàcia hospitalària, àrea d’urgències, emergències extrahospitalàries, pis adaptat, consultes externes, atenció primària, àrea quirúrgica (quiròfans, àrea de reanimació, rentat quirúrgic i sala d’informació) i àrea d’hospitalització (habitacions individuals i dobles, control d’infermeria i sala de medicació)
  • Altres espais: auditori, vestíbul, producció audiovisual, aules lectives, sales de reunions, vestidors, camerino i pati exterior privat amb un ampli pàrquing.

Les instal·lacions compten amb els equipaments mèdics corresponents i sistemes audiovisuals que permeten veure i escoltar tota activitat al centre. Disposem d’un equip d’extres i professionals sanitaris, a més de personal de producció per ajudar en tasques tècniques.

El vestíbul és un espai de recepció amb llum natural, el qual es pot transformar en l’entrada d’un centre sanitari, específicament, en la zona de recepció i la sala d’espera de l’àrea d’urgències del centre. A la vegada, és un distribuïdor cap a tots els altres espais del centre.

    

Superfície: 111 m²

L’auditori del 4D Health és un espai de 80m² amb aforament per 65 persones, ampliable a 100 m² i un aforament fins a 100 persones, que integra una tecnologia audiovisual la qual permet la visualització a doble pantalla de les activitats en els diferents espais del centre a temps real o en diferit. Disposa d’un espai destinat pel control dels sistemes audiovisuals.

 

Superfície: 100 m²

Espai destinat al control del sistema audiovisual incorporat al centre, permeten l’observació, avaluació i gravació contínua en directe dels escenaris. El nostre equip inclou càmeres digitals robotitzades amb zoom i equips d’àudio d’alta qualitat.

 

Farmàcia hospitalària amb la tecnologia i els circuits per l’emmagatzematge (Kardex de Grifols) i dispensació de medicaments tant a nivell hospitalari com comunitari. Disposem també d’una campana de flux vertical per la preparació de fàrmacs perillosos.


 Superfície: 36,48 m²

Ofereix espais des de l’atenció del pacient a la sala d’espera, zona de triatge, zona d’atenció a pacients crítics, la possibilitat de transferència de pacients a qualsevol àrea hospitalària mitjançant passadissos i ascensor, i arribada de pacients amb transport sanitari per formacions extra hospitalàries. Inclou gasos mèdics, equipaments mèdics habituals de l’àrea d’urgències i una Pyxies.

 

  

Superfície: 75,19 m²

Superfície extra hospitalària: 100 m²

Disposem d’un habitatge equipat d’una habitació, amb lavabo. Permet la valoració i maneig de pacients en l’ambient domiciliari.

   

Superfície: 28,44m²

El centre 4D Health disposa d’una àrea de recepció, sala d’espera i 5 consultes equipades per l’atenció de pacients a nivell d’atenció primària.

  

  

Superfície: 184 m²

L’àrea d’hospitalització inclou control d’infermeria, zona per preparació de medicaments, habitacions dobles i individuals. Els espais estan suficientment equipats per realitzar qualsevol activitat hospitalària.

  

   

Habitació doble, superfície: 24,11m²

Habitació individual, superfície: 15,08m²

Superfície total: 128,43m²

L’àrea quirúrgica inclou circuits que es poden trobar en un quiròfan real. Des de la transferència del pacient de l’exterior, els vestidors pels professionals, àrea de reanimació preoperatòria i postoperatòria (amb capacitat per 3 pacients), zona de treball d’infermeria, zona de rentats de mans quirúrgic, dos quiròfans, zona d’esterilització i zona de comunicació amb els familiars.

   

Àrea reanimació, preanestèsica i postanestèsica, superfície: 75,61 m²

Sala comunicació familiars, superfície: 9,06 m²

Quiròfan 1, superfície: 46,12m²

Quiròfan 2, superfície: 31,27m²

Rentat de mans quirúrgic, superfície: 14,09m²

Superfície Total: 286,76m²

Disposem d’un espai llum natural per fer reunions, treballs en grup, etc… equipat amb equips de projecció que permeten la visualització en directe i diferit d’activitats en qualsevol part del centre.

Superfície: 29,62 m²

Disposem d’un espai per treballs en grup i debriefings equipat amb equips de projecció que permeten la visualització en directe i diferit d’activitats en qualsevol part del centre.

Superfície: 25 m²

Disposem d’espais equipats amb taules, cadires i equips de projecció per la realització d’activitats formatives