Consultoria especialitzada

Oferim la nostra experiència

Consulta com et podem ajudar

Assessorament a centres de simulació

Donem suport a institucions interessades en crear el seu propi centre de simulació, o simplement identificar-ne millores en el seu funcionament. Et podem ajudar i assessorar en el procés de disseny, equipament d’espais (simulació, mèdic i sistemes audiovisuals) i formació dels professionals en metodologia d’aprenentatge amb aquesta eina. 

A través d’una fase exhaustiva d’avaluació de necessitats, t’acompanyarem en tot el procés de treball, des del disseny arquitectònic del teu centre fins el seu funcionament.

Elaboració de documents de treball amb simulació

Oferim a institucions formatives i dispositius de salut l’elaboració d’un document de treball marc adaptat a les seves necessitats, que faciliti l’eficiència en la metodologia de disseny, preparació i facilitació d’activitats formatives amb simulació, així com en la coordinació i comunicació entre totes les persones i institucions implicades en l’activitat.

Disposar d’aquest manual ajudarà a les institucions a treballar d’una forma estandarditzada i a utilitzar les mateixes eines de treball, i incrementarà el treball autònom i en xarxa de tots els professionals que hi participen.

Aquest marc de treball contribuirà en l’assoliment del propòsit bàsic i central de garantir una formació diferenciada, d’alta qualitat i centrada en el desenvolupament dels participants.

Disseny d’experiències d’aprenentatge amb simulació

Oferim a institucions formatives, dispositius de salut i altres entitats la possibilitat de crear experiències d’aprenentatge amb simulació, dissenyant escenaris i casos que seran de gran utilitat per la implementació d’activitats formatives. La nostra metodologia de treball parteix sempre d’un pla/itinerari formatiu, continguts teòrics, objectius i resultats d’aprenentatge.