Serveis Empreses

Oportunitat de desenvolupar projectes in company vinculats a productes i estratègies comercials

4D Health és una organització al servei dels professionals, les institucions de salut i les empreses (farmaindústria, dispositius sanitaris i TIC). 

Les empreses podran desenvolupar projectes personalitzats, vinculats als seus productes i estratègies comercials, per poder millorar la formació dels seus clients i els seus equips comercials, en un entorn hospitalari real de simulació, i amb la participació de professionals sanitaris i directius del sector.

Disposem d’unes instal·lacions capdavanteres amb entorns clínics, equip humà expert en simulació, recursos audiovisuals, que faciliten la innovació i l’eficàcia en la formació dels clients i professionals de l’empresa en un entorn interactiu i pràctic.

La plataforma virtual del centre permet l’accés i la implementació eficaç de múltiples activitats, en diferents modalitats i orientades a diferents perfils professionals. Col·laborem conjuntament amb les empreses aportant els coneixements metodològics i l’equip humà expert en simulació, per al desenvolupament de projectes que facilitin la innovació i l’eficàcia en la formació.

 

 SERVEIS:

  • Formació de producte a professionals sanitaris

La simulació ofereix un ampli i diferenciador ventall de possibilitats en la innovació en la formació, que de ben segur serà molt valorada pels professionals de la salut.

Des de 4D Health podem participar amb les empreses en el disseny i desenvolupament d’activitats de formació relacionades amb l’entorn clínic dels professionals de la salut, o bé en el coneixement i la utilització sobre nous productes i tècniques.

Aquestes formacions in company ajudaran als diferents perfils professionals a adquirir i consolidar coneixements sobre el producte de l’empresa i a posar en pràctica competències comunicatives, de formació i interacció sobre el seu ús.

  Formació tècnica i clínica a professionals sanitaris (veure vídeo)

  • Simulació d’accions comercials amb prescriptors, decisors i/o pacients experts, en base a les necessitats específiques de cada empresa

Utilitzem la simulació per avaluar les estratègies de venta i les accions de compliance dels equips comercials en la introducció d’un dispositiu i/o fàrmac als diferents interlocutors que intervenen en el procés de validació i aprovació de la seva compra.

Les empreses podran conèixer de primera mà el rendiment dels seus professionals, mitjançant un seguiment continuat de les diferents entrevistes a través dels sistemes d’àudio i vídeo del centre.

L’ús d’aquesta metodologia d’aprenentatge experiencial combinada amb sessions de reflexió i debat (debriefing) posteriors a l’activitat, ajudarà als equips comercials a consolidar els coneixements adquirits en la formació de producte, posar en pràctica les seves habilitats comercials i demostrar habilitats de lideratge, comunicació, treball en equip i altres aspectes tant relacionals com personals, que complementen els seus coneixements professionals.

         Sales excellence: llançament de producte hospitalari  (consultar programa)

  • Formació de producte a equips de venta 

La simulació ofereix un ampli i diferenciador ventall de possibilitats en la innovació en la formació, que de ben segur serà molt valorada pels equips comercials de les empreses.

Aquestes formacions in company ajudaran als diferents perfils professionals a adquirir i consolidar coneixements sobre el producte de l’empresa i a posar en pràctica competències comunicatives, de formació i interacció sobre el seu ús.

    Curs d’especialització sobre l’actuació d’equips comercials de COT en l’àrea quirúrgica  (consultar programa

    Formació tècnica a equips comercials

    Avaluació de l’impacte de la formació tècnica de producte a professionals sanitaris

    Formació per treballar en entorns clínics generals i específics

 

Les empreses poden trobar a 4D Health la possibilitat d’utilitzar les seves instal·lacions com a centre de referència per als tests dels seus productes i equips mèdics, i desenvolupar accions formatives i de màrqueting associades a aquests.

L’hospital està equipat amb un sistema audiovisual que permet registrar i fer un seguiment continu en imatge i so de les accions que es realitzen, amb possibilitat de fer connexió en streaming i lliurar el material gravat al client per poder analitzar-ne el contingut.

  • Testatge de productes i prototips en situacions reals i controlades amb la participació de professionals i/o usuaris.

Empreses relacionades amb el desenvolupament de dispositius tecnològics i equipaments mèdics, tenen la possibilitat testar i avaluar la usabilitat del nou producte abans de la seva entrada al mercat. La simulació permet repetir indefinidament diferents situacions d’alta realitat, segures, escalables, avaluables i estandarditzades. El 4D Health participa de la innovació tecnològica durant el procés de desenvolupament del producte, incloent aspectes com l’avaluació de la interacció entre el dispositiu i l’humà (Human Factors Engineering).

La varietat d’espais clínics del centre, permet testar l’eina tecnològica, amb la col·laboració de professionals clínics, pacients i cuidadors com a part del desenvolupament i anàlisi del producte. (+)

Donem cobertura global en els serveis audiovisuals tant els ambients clínics de les nostres instal·lacions, com en exteriors.  Oferim serveis integrals que agrupen la preproducció, rodatge i postproducció per projectes formatius, de difusió i promoció de marca i rodatges. 

Les instal·lacions del centre estan equipades amb un circuit tancat de càmeres robotitzades que permeten enregistrar i fer un seguiment continu en imatge i so de les accions que es realitzen. El material enregistrat s’entrega al client per poder valorar i analitzar-ne el contingut. Disposem també dels equips audiovisuals mòbils per la gravació de filmacions que requereixen del seu ús.

La cartera d’actors del centre, que inclou des de professionals sanitaris de diferents disciplines i especialitats fins a pacients de diferents perfils, juntament amb l’àmplia infraestructura hospitalària, que compta amb els equipaments mèdics, material i attrezzo corresponent, permeten la creació d’ambients clínics i situacions completament reals. (+)

Disposem de 2.500m2 preparats per la realització de múltiples projectes a les nostres instal·lacions. Oferim els nostres  espais, recursos humans i equipaments mèdics, tecnològics i de simulació en funció de les necessitats de cada client.  (+)

        Fòrums, jornades, congressos i networking

        Showroom i presentació de producte

        Audiovisual i Fotografia