Lloguer d'espais

T’oferim els espais del 4D Health

El centre es un espai on es poden realitzar

multiples projectes

Disposem de 2.500m2 preparats per la realització de múltiples projectes. Oferim espais buits o completament equipats i amb equips mèdics, tecnològics i de simulació per la realització de qualsevol activitat.

Fòrums, jornades, congressos i networking

Oferim múltiples espais clínics i no clínics, incloent un auditori equipat tecnològicament amb capacitat màxima per 100 persones, suport humà i de càtering.

Showroom i presentació de producte

Empreses relacionades amb el desenvolupament de fungibles, dispositius tecnològics i equipaments mèdics, tenen la possibilitat d’introduir els seus productes en el 4D Health per tal que siguin utilitzats i testats per clients i/o altres entitats en activitats formatives realitzades en centre. Els professionals sanitaris que degudament testaran i interaccionaran amb el producte, podran familiaritzar-se amb el seu ús mitjançant la reproducció d’experiències de simulació seguides d’una posterior reflexió i feedback sobre aquest.

La possibilitat d’adaptació d’espais del centre i la visualització del producte integrat en escenaris clínics, permetrà a les empreses potenciar, difondre i ensenyar la seva marca.

Audiovisual i Fotografia

Si necessites espais hospitalaris per realitzar productes audiovisuals i de fotografia sobre equipaments i dispositius de la teva empresa o institució, et proporcionem els espais clínics, equipaments, recursos humans i tècnics per facilitar-vos la feina, i no haver d’interferir així en la praxis assistencial del dia a dia hospitalari.

ACOE

Per les societats científiques, col·legis professionals, universitats i centres de formació que vulguin realitzar una Avaluació Clínica Objectiva i Estructurada (ACOE) per els seus estudiants, disposem dels espais clínics, recursos humans i tècnics per facilitar-ho.

Rodatges i Spots Publicitaris

Si ets una empresa que vols gravar un spot publicitari o fer algun rodatge en un ambient hospitalari i vols que sembli un hospital real, tenim l’espai, els equipaments, els recursos humans i tècnics per tal que no hagis de interferir en la praxis assistencial del dia a dia hospitalari.

 

→  Consultar espais (descarregar pdf)