4D Health col·labora en el llançament de Vesismin UV

4D Health col·labora en el llançament de Vesismin UV

El centre 4D Health col·labora en el llançament de Vesismin UV, un equip de radiació ultraviolada UV-C que combat les infeccions hospitalàries

L'empresa Vesismin Health utilitza les instal·lacions del 4D Health per a desenvolupar un projecte de divulgació i formació relacionat Vesismin-UV, una làmpada de desinfecció UV-C, altament eficient, gràcies al seu disseny estructural intel·ligent, que garanteix un ús segur, senzill i eficaç.

L’empresa ha escollit les instal·lacions i l’equip humà de 4D Health, com a centre innovador dins l’àmbit de la salut, per a desenvolupar un projecte divulgatiu relacionat amb aquest equipament, amb el propòsit de garantir excel·lència en l’assessorament, formació i suport científic de forma continuada als seus clients, contribuint així a la millora de les pràctiques i protocols dins d’aquest àmbit.

El desenvolupament d’aquesta tecnologia permetrà a la companyia ampliar els seus serveis amb l’objectiu de fer front a la desinfecció de superfícies hospitalàries.

La làmpada Vesismin UV es tracta d’un equip dissenyat per a la desinfecció de superfícies mitjançant l'emissió de radiació ultraviolada en la banda germicida UV-C. L' ús d' aquest tipus de tecnologia s' ha vist en augment durant els darrers anys, i especialment en el sector hospitalari.